Aula

Aula Medemblik
De aula van de Medemblikker Begrafenis- en Crematievereniging bevindt zich in een prachtig gerestaureerd rijksmonument aan de Breedstraat, vlakbij de Bonifaciuskerk in Medemblik. De rustgevende sfeer en oorspronkelijke details van het pand vormen een mooi decor om afscheid te nemen van een dierbare. De aula is beschikbaar voor condoleances, opbaren, een dienst of andere afscheidsceremonie.

In de aula is ruimte voor 50 zitplaatsen en 20 staplaatsen. Als dat niet toereikend is, kunnen we uitwijken naar een grotere ruimte zoals de Bonifaciuskerk, het St. Pieter of kasteel Radboud in Medemblik. Omdat de meeste bezoekers na het condoleren direct vertrekken, is onze aula zeer geschikt voor een groot aantal condoleancebezoekers. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een geheel andere locatie.

Gebruik Aula (Corona beperkingen 5 februari 2021)
De aula is beperkt in ruimte en voorzieningen. Het voldoen aan de geldende coronamaatregelen en -voorwaarden is daardoor complex. Voor de veiligheid van een ieder heeft het bestuur besloten dat vanaf heden:

  • Het niet toegestaan een condoleance te laten plaatsvinden in de aula
  • Het niet toegestaan is een dienst en/of samenkomst te houden in de aula
  • De aula wordt alleen gebruikt voor opbaringen waarbij alleen de directe nabestaanden en de desbetreffende uitvaartondernemer/uitvaartbegeleider toegang hebben met een eigen sleutel.
  • Bij binnenkomst worden de handen gereinigd met de hiervoor bestemde handgel
  • Bij bezoek aan hun dierbare houden de directe nabestaanden zich aan de regel dat zij dit per huishouden doen met maximaal 1 gast.
  • De opdrachtgever van de uitvaart is verantwoordelijk voor niet naleven van bovengenoemde regelgeving. Aan hem/haar wordt de sleutel van de aula overhandigd.
  • Indien door omstandigheden moet worden afgeweken van bovengenoemde regels, zal dit in overleg met de uitvaartbegeleiding en het bestuur plaatsvinden.

Kosten Aula
Tarieven commercieel gebruik (PDF)

Adres Aula
Breedstraat 26
1671 CB Medemblik

Huisregels  (PDF)

0227-544323 of bij geen gehoor
06-14597309 (John Leystra)
06-40311305 (Sanneke Bos)
e-mailadres: info@mbecv.nl

Raadpleeg onze website voor actuele informatie.