Aula

Aula Medemblik
De aula van de Medemblikker Begrafenis- en Crematievereniging bevindt zich in een prachtig gerestaureerd rijksmonument aan de Breedstraat, vlakbij de Bonifaciuskerk in Medemblik. De rustgevende sfeer en oorspronkelijke details van het pand vormen een mooi decor om afscheid te nemen van een dierbare. De aula is beschikbaar voor condoleances, opbaren, een dienst of andere afscheidsceremonie.

In de aula is ruimte voor 50 zitplaatsen en 20 staplaatsen. Als dat niet toereikend is, kunnen we uitwijken naar een grotere ruimte zoals de Bonifaciuskerk, het St. Pieter of kasteel Radboud in Medemblik. Omdat de meeste bezoekers na het condoleren direct vertrekken, is onze aula zeer geschikt voor een groot aantal condoleancebezoekers. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een geheel andere locatie.

Gebruik aula
Vanaf 1 juni is het wettelijk gezien mogelijk ruimtes open te stellen voor gebruik als condoleance- en/of koffieruimte (versoepeling horeca). De regels – o.a. afstand houden, hygiëne – die aan de versoepeling zijn verbonden zijn streng.

De aula is beperkt in ruimte en voorzieningen en daardoor zijn de mogelijkheden om aan de regels te voldoen nagenoeg onhaalbaar. Om die reden vinden wij het verstandig geen gebruik te maken de versoepeling. Dit houdt in dat de aula niet gebruikt mag worden voor condoleances. Er vinden alleen opbaringen in de aula plaats. Ook wordt er geen koffie geschonken. Het beleid zoals dat vanaf medio maart geldt blijven wij, tot nader order, hanteren.

Adres Aula
Breedstraat 26
1671 CB Medemblik

Huisregels  (PDF)

Onze vaste beheerder Chris Geusebroek is door een vervelende fietsongeluk enige tijd niet beschikbaar als beheerder van de aula aan de Breedstraat te Medemblik. In geval u contact zoekt met een vraag over de beschikbaarheid van de aula kunt u contact opnemen met:

0227-544323 of bij geen gehoor
06-14597309 (John Leystra)
06-40311305 (Sanneke Bos)
e-mailadres: info@mbecv.nl
 

Raadpleeg onze website voor actuele informatie.